Referencer fra hverdagen

Partnerskaber Risgaard Management samarbejder med kompetente personer og virksomheder, som er specialister i fagområder, der er nært beslægtede med og supplerer egne kompetenceområder.

F.eks. produktionsoptimeringer, rekruttering, salgsindsats i DACH landene, juridiske forhold.

Jeg lærer altid gennem Henriks perspektiver

Interessen for at udvikle er allestedsnærværende når jeg er heldig at mødes med Henrik i forretningssammenhæng. Fokus på at nå til et punkt, hvor indsatser kan prioriteres, kendetegner Henrik, og jeg lærer altid gennem Henriks perspektiver.

Stefan Overby Stamm / tidl. Facilitator / Connect Denmark

Projekt: turnaround og salg af virksomhed

Maskinfabrikken blev opkøbt af en storkunde gennem mange år. Synergieffekten som dels underleverandør til moderselskabet og dels salg af ydelser til tredje part skulle udnyttes nu, hvor der oftest var ledig kapacitet på maskinerne. Ny direktør ansættes (undertegnede) men der er store udfordringer med økonomien. Moderselskabet er kommet i ”stormvejr”, hvilket resulterer i en beslutning om egen konkursbegæring for maskinfabrikken. En mindretalsaktionær tilbyder mig rekonstruktionsopgaven hvis han byder på en overtagelse. Det lykkes at genstarte virksomheden, nyt navn, ny ejerkreds. Vi fastholder kunderne og begynder en salgsmodning. Virksomheden sælges.

Henrik Jørgensen / MJC Metal A/S

Fra god produktkvalitet til fantastisk kvalitet i produkter og processer

Henrik og jeg valgte den ambitiøse model for kvalitetsledelse. Vi havde oftest godt styr på produktkvaliteten, men hvad med de arbejdsprocesser der understøtter produktkvalitet, medarbejderinvolvering og lønsomhed? En fælles indsats, hvor industriteknikere, salgsafdeling og…, ja hele organisationen blev involveret. Det bragte os i mål med et certificeret kvalitetsledelsessystem (AS9100), digital overvågning af maskiner, øget kundetilfredshed samt højere medarbejdertilfredshed. ”What’s not to like”

Tommi Laursen / kvalitetschef lpm production A/S

Køb af virksomhed eller?

8 måneder tog det fra kontakten mellem køber og sælger var skabt og til sagen blev afsluttet. Der blev ingen handel. Enderne kunne ikke nå sammen. Det føles ærgerligt i situationen, men i eftertænksomheden bliver det klart, at sådan skulle det nok ende, når målet er en tilfreds køber og en tilfreds sælger. Kemien var der, der opstod åbenhed og fortrolighed. Specialisterne, mægler, advokat og revisor var med, så der var styr på detaljerne. Et lærerigt forløb. Et godt eksempel på, at salgsmodning gør ejeren afklaret og duediligenceprocessen lagt mere effektiv.

Henrik Jørgensen (køber) / Anonym virksomhed i Nordjylland

A privilege working with Henrik

Henrik and I worked together at MHI Vestas Offshore Wind, where he was my manager.

I know Henrik as a competent and strong business leader, with good sense of situation and able to make the right decision in a tense situation. Henrik is a warm and considerate manager and helped me a lot both professionally as well as on a personal level.


It would be a privilege working with Henrik again.

Lasse E Johansen / Logistikchef MHI Vestas Offshore Wind

Projekt: refinansiering og salgsmodning af konkurstruet international virksomhed

Kære Henrik,

Tak for et rigtigt godt samarbejde og med et positivt udkomme for virksomheden.

Vi håber alt det bedste for virksomheden fremover med det nye ejerskab.

Vi vil meget gerne gøre brug af dine stærke kompetencer fremadrettet, så vi vil rette henvendelse til dig, når den rette sag måtte opstå.

Endnu en gang tak for et stærkt og godt samarbejde – vi tales ved.

Anonymiseret citat / Kreditchef / stort pengeinstitut