Ledelsesrådgivning

Ledelsesrådgivning er det friske pust ind i en travl hverdag.

Meget ofte har jeg hørt fra kolleger og ligeledes oplevet på egen krop, at den daglige drift af virksomheden kræver vores fulde opmærksomhed. Dagligdagens gøremål, kundeservice, leveringer, budgetter m.m. kan sjældent udsættes og vi ender ofte med at udskyde arbejdet omkring de langsigtede aktiviteter.

Disse aktiviteter ligger ofte uden for vores kernekompetencer og udenfor vores ”comfort zone”.

En løsning er at hente ledelsesrådgivning udefra. En ekstern rådgiver har andre rammer at arbejde under og sætter derfor fuld fokus på den specifikke opgave. Den dygtige ledelsesrådgiver kan arbejde målrettet, operationelt og selvstændigt, kun styret af dine ledelsesbeslutninger, ønsker og krav.

Sidder du med opgaver, der passer til mine kompetencer?

Er der mindst en opgave, du ved vil skabe en succes så snart den er løst?

Sparring

Jeg tror på, at sparring bidrager til, at vi som ledere præsterer væsentligt bedre. Ledelse handler om, hvor god du gør andre. Din investering i sparring er din investering i at blive en bedre leder.

Med en sparringspartner kan du trykprøve dine ideer, teste dine argumenter, tage en fortrolig snak, få second opinion på bestyrelsesmaterialet og andre vigtige forhold.

I din dialog med din sparringspartner er fokus på refleksion, at lytte og at være kritisk. Vælger du en sparringspartner, så handler det om, hvor god sparringspartneren gør netop dig!

At give og få sparring er en tillidssag. Vi kan nærmest sige, at vi har en tillidskonto som vi ”indsætter” og ”hæver” tillid på. Høj tillidssaldo bygger på gode oplevelser og relationer. Det kan opfattes som høj sikkerhed for langvarigt godt og loyalt samarbejde.

Er du nysgerrig?
Jeg er klar som sparringspartner, så lad os mødes?